Amikor az abroncs tönkremegy, és ezért el kell szállíttatni az autót

Posted on 2023-01-01 in Egyéb

Szponzorált tartalom

Gumidiszkont autógumi kereső - gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

Bizony, velünk ilyesmi is előfordult. Nem túl kellemes szituáció, és akkor még finoman fogalmaztam. Azt is mondhatjuk joggal, hogy akár életveszélyes. Hogy ti ne éljetek át ilyet, holott az autóabroncs a kocsitokon már szintén a végét járja, javaslom, mielőbb keressétek fel ezt: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. Akkor is persze, ha még ráér a tervezés egy új gumiszettbe való beruházásra. Katt a linkre és nézzétek meg, milyen gumi fog kelleni nektek, mert itt válogathattok is. És, mert jobb időben gondolkodni!

Ők, a gumidiszkont.hu-nál másmilyen szállításban kitűnők, mint amit eddig emlegettem: nagyon hamar leszállítják nektek, amit rendeltek tőlük, így nem kell boltba sem menni az autógumiért. Ezt tükrözi ugyebár a szlogenjük is: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. Fizethettek készpénzzel is, a prémium termékektől az olcsóbb fajtákig mindent kikereshettek az oldalukról, de általában egy-két napon belül megkapjátok, ami a kocsira kell, a futáraiknak köszönhetően – összességében ez egy nagyon jó webshop!

Mit jelent a nevükben az „autógumi kereső” ennél is pontosabban? Ez is egy nagyon érdekes kérdés és szintén megvilágítja, hogy miért az egyik legoptimálisabb választás náluk tájékozódni, hogy milyen gumiszettet (vagy egyes autógumit) érdemes beszerezni. Aztán pedig tőlük vásárolni. Előbbit ki is fejtik több helyütt is. Kifizetődő a tájékoztató cikkeiken is végigfutni, hogy képbe kerüljünk.

De, akkor lássuk most dióhéjban: az abroncsjelölések közül kiemelik a fontosabbakat (hogy ne zavarodjunk bele a sok beállítási lehetőségbe az oldalon). A méret már szemlátomást kiemelt helyen van, ezért ezzel kell kezdni. Ebben tényleg nem is szabad tévedni. Szélesség, magasság, a felni mérete colban.

Terhelési index is van. Itt rászűrhetünk az abroncs maximális terhelhetőségre, ami az átlagosról eltérőbb igénybevételkor érdekesebb – értelemszerűen. Teherautóknál, teherfuvarozásnál kalkuláljunk vele mindenképp. Hétköznapi autózás esetén nem annyira kell.

Van még olyan beállítás, mint a sebességindex. Itt még fordított is lehet a logika. A magasabb sebességindexűre tervezett gumi jobban tapad, de gyorsabban fogy el. Át kell tehát gondolni, kell-e ilyesmiből eltérnünk a megszokottól azon gumi esetében, amit megvásárolnánk. De ha nem akarunk erre figyelmet fordítani, vagy ennyire belemélyülni az egészbe, mellőzhetjük is (megint csak mondom: általános körülmények között történő autózás esetén). Ha viszont valaki, valami szokatlanra használja az autóját, valószínűleg ezekkel amúgy is tud kalkulálni. Szóval ők mindenféle vevőkörre figyelnek.

De a lényeg, hogy minden ilyesmit kiválaszthatunk tényleg (van, amit még fel sem soroltam), ahogy a rendelés/vásárlás esetén is több opciónk van.

Ha még ennél is többet akartok megtudni, iratkozzatok fel a hírlevelükre is!