Egyenpólót csináltattam a céges csapatépítőre.

Posted on 2021-02-05 in Egyéb

Szponzorált tartalom

egyedi póló rendelés

egyedi póló rendelés

Nálunk elég sok céges buli szokott lenni, általában szinte minden hónapban. A legtöbbször el is utazunk egy vidéki wellness hotelbe 2 napra. Napközben dolgozunk, konferenciát tartunk, megbeszélünk. Délután kilazítjuk elfáradt elménket és beülünk a szaunába vagy a jakuzziba. Este viszont a finom vacsora után hajnalig táncolunk, hogy kieresszük a stresszes munkában felgyülemlett gőzt.

Az ilyen utazások alkalmával szoktuk megtartani a céges csapatépítő tréningeket is. Ez van, amikor valamilyen sport (kenuzás, kerékpározás, sárkányhajózás), borkóstoló vagy egyszerűen csak egy kirándulás, esetleg valamilyen kisebb csapatokra bontott kincskeresés, szabaduló szoba.

Ilyenkor jó szolgálatot szokott tenni, ha már messzebbről is látjuk, hogy ki tartozik hozzánk például egy nagyobb tömegben. Vagy, ha több kisebb csapatra bomlunk, akkor jó látni, hogy ki kivel van. Ezt nem mindig könnyű megoldani, ezért a legegyszerűbb, ha egyen pólóban vagyunk. Na, már most, ha én előre megírom minden kollégának, hogy a lányok például piros pólóban a fiúk meg kékben jöjjenek, tuti biztos, hogy a csapat jó része ezt elfelejti, és így máris lehetetlenné teszi a feladatokat. Nem szabad rájuk bízni az ilyesmit, nekem kell nekik a helyszínen és semmiképp se előtte odaadnom a feladatokhoz szükséges eszközöket. Így már azért nehezebb nekik is elhagyni őket.

Emiatt döntöttem úgy, hogy a következő utazásra egyedi pólókat rendelek a kollégáimnak. Mindenképpen szerepelni fog rajta a cég logója és esetleg 2 vagy 4 féle színben csináltatom meg, hogy tudjunk csapatjátékokat is játszani bennük.

Na, már csak egy olyan helyre van szükségem, ahol maximum 2 munkanap alatt ezt megcsinálják nekem, ugyanis már nyakunkon az utazás. Kis keresgélés után találtam is egy weboldalt, ami ezzel foglalkozik: egyedi póló rendelés.

Azt írják, hogy 20 db felett online adjam le a rendelést, mert az más technikával készül, mint 1-2 darabos mennyiségben. Amikor pedig kész lesz, GLS futárral elküldik házhoz vagy jelen esetben a cég székhelyére. Szerintem 20db az biztos, hogy többe fog kerülni, mint 10 000 Ft, így a szállításért nem is kell külön fizetni.

Azért lehet, hogy felhívom őket telefonon nyitvatartási időben, mert az a biztos, ha átbeszélem a szakemberekkel, hogy megvalósítható-e az elképzelésem, illetve például elég jó-e a logó felbontása vagy a formátuma, amiben elküldöm.

A weboldalon látom, hogy nem csak egyedi póló rendeléssel foglalkoznak, hanem van náluk pulóver, arcmaszk, vászontáska és fém bögre is. Az utóbbi kettő jó lehetne az új belépő kollégáknak mintegy üdvözlő ajándékként, természetesen a cég logójával és színeiben. Majd szólok a HR-es lányoknak, hogy nézzék meg ők is a Lolmarkt kínálatát. A szájmaszk viszont már most nagyon praktikus lenne. Rábeszélem a főnököt, hogy erre is adjon pénzt. Olyat csináltatok, ami színben passzol a rendelt pólókhoz, így talán mindenki szívesebben felveszi ezt a kényszerű darabot.

A jövőre nézve pedig szerintem magán célra is fogok innen rendelni, mert látom, hogy vannak férfi és gyerek modellek is, illetve a tematikus minták is nagyon megfogtak. Tetszenek a karácsonyi motívumok, a páros megoldások és a vicces feliratok is. Frappáns ajándék lehetne az egész családnak, a rokonoknak, de még a barátoknak is. Sőt, ha legközelebb meghívnak egy lánybúcsúra, akkor a szervezőknek is bedobom ezt a helyet, mert nagyon jó kis dizájnjaik vannak erre az alkalomra is.
Összefoglalva tehát, nagyon nagy szerencsém van, hogy rátaláltam a Lolmarktra, és így az egyedi póló rendelés a lehető legegyszerűbb volt a csapatépítőre.