A kerti munka mellett rájöttem, hogy biztosítást kéne kötnöm.

Posted on 2021-03-01 in Egyéb

Szponzorált tartalom

biztosítás

biztosítás

Édesapám mindig ezres fordulaton pörög. Ha éppen szabadnapja van, akkor sem pihen, hanem mindig beleveti magát a kerti munkába. Nagyon gyönyörű kertje van, magasba nyúló fákkal és ezerszínű virágokkal. Nem vagyok túl sokat otthon a munkám miatt, de amikor hazajövök, akkor mindig segítek neki valami dologban.

Egyik nap ugyanígy kapáltunk, mikor rájöttem, hogy biztosítást kéne kötnöm az újonnan vásárolt lakásomra. Nem tudtam, hogy miként tudtam volna ezt gyorsan megoldani, édesapámnak viszont rögtön volt válasza rá: pannonsafe.hu. Felmentem erre az oldalra, ami kellemes, nyugtató színekkel fogadott. Szinte már éreztem, hogy mennyire nyugodt leszek, mikor megkötöttem már a biztosítást.

A lakásbiztosítás azonban nem olyan dolog, amit iskolában tanítanak. Ezért minden információra szükségem volt, amit csak találhattam a pannonsafe.hu oldalán. Szerencsére nem hagyott cserben a cég és a „kalkulátor” gombra kattintva megismerhettem azt, hogy milyen információkra lesz szükségem. Utánanéztem az összesnek és hamar készen álltam arra, hogy felhívjam a biztosítót. Az elérhetőségeiket hamar megtaláltam és be is telefonáltam.

Az úriember, akivel beszéltem nagyon kedves volt és elmagyarázott minden dolgot, amit nem értettem. Rendkívül kedvező ajánlattal tudtak szolgálni, pedig azt hittem, hogy sokkal drágább lett. Nagyon örültem, hogy a pannonsafe.hu semmilyen információval sem hagyott a sötétben. Rengeteg dolgot tanultam arról, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni bizonyos biztosítás fajtákhoz és mérhetetlen módon elégedett voltam a szolgáltatásukkal.