Ha gyújtógyertya kell, akkor olajwebshop.hu.

Posted on 2021-06-01 in Egyéb

Szponzorált tartalom

NGK Gyújtógyertya

NGK Gyújtógyertya

Tudom, a mi autónk már nem egy mai darab. Sőt, néha még azt is mondjuk róla, hogy egy matuzsálem. Ezt nem is tagadom, de a miénk, egy csomó dolgot megéltünk már vele és érzelmileg kötődünk hozzá. Ez vitathatatlan.

 

Emlékszem rá, hogy egyszer mikor külföldön nyaraltunk, akkor úgy lerobbantunk, hogy egy autószállítót kellett hívnunk, mert másképp nem tudtuk volna elszállítani az autónkat. Akkor ez nem tűnt annyira viccesnek, de így idővel visszagondolva ma már az.

 

A legutóbi esetünk az autónkkal az a gyújtógyertya cseréje volt. Nem indult az autó, a férjem megnézte és egyből látta, hogy ez a gyújtógyertya. Az interneten rákeresve a következőbe futottam bele, nagy szerencsémre: NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Mivel szimpatikus volt, így rámentem a honlapra, hogy részletesebben is megnézzem.

 

Az olajwebshop.hu egy olyan magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amelyet 2011- ben alapítottak és alapvetően kenőolajokkal, ipari olajokkal és egyéb ehhez kapcsolódó kiegészítő termékekkel foglalkozik, mint például a gyújtógyertya, amire nekünk is éppen szükségünk volt.

 

Miért érdemes őket választani?

 

Számtalan okot lehetne felsorolni, de a legfontosabbak a következők. Az olajwebshop.hu Budapesten 4 üzlettel is rendelkezik. Ezekből 2 Budán, 2 pedig Pesten található, így gyakorlatilag teljesen lefedik az egész fővárost, mindenki megtalálja azt a szaküzletet, ami hozzá a legközelebb esik és nem kell órákat utazni. Ezek az üzletek már évek óta léteznek és fognak is létezni remélhetőleg, így biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen problémával mindig vissza tudunk menni valamelyik bolt egyikébe, amelyek nem fognak eltűnni egyik napról a másikra. Az anyacég egyébként Dunakeszin található egy 1200 négyzetméteres töltősorral, ahonnan folyamatosan tudják biztosítani az ellátást. Az üzletek hétköznapokon reggel 8 órától, délután 17 óráig tartanak nyitva és fogadják a vásárlókat.

 

A választék nem csekély, hiszen több mint 20 különböző márka kínálatából lehet választani és a megrendelőik között nem csak egyéni vevők, hanem állami cégek is vannak, sőt még önkormányzatok is.

 

A minőség számukra rettentően fontos, ezért minden egyes motorolajat saját matricával látnak el igazolva, hogy megbízható forrásból származnak.

Emellett pedig 30 napos indoklás nélküli garanciát is biztosítanak és az ő saját költségükön vissza tudjuk küldeni a nem kívánt terméket.

 

Azt hiszem, hogy ilyen feltételek mellett valóban igaz a már korábban látott szöveg: „NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból“.